Vásárlói tájékoztató

Az Ön által vásárolt „SCHUMACHER®” nyílászárók használatához az alábbi tudnivalókat közöljük:

  • A termékeket a szállítás, tárolás valamint a beépítés során óvni kell az időjárástól, és a durva mechanikai hatásoktól.
  • A termékek fóliába csomagoltan, natúr kivitelben kerülnek forgalomba, így csak mérsékelten vízállóak, ezért csak fedett, vízmentes helyen tárolhatók!
  • A nyílászárók 8-10 max.12%-os nedvességtartalommal rendelkeznek, hossztoldott, rétegragasztott alapanyagból készülnek, ezért a vetemedés lehetősége kizárt.
  • A kültéri nyílászárók lehetnek „T-68” termékek 2 rétegű üveggel, vagy „T-78” Clímatrend termékek és „T-90” Clímatrend Extra termékek 3 rétegű üveggel. Minden termékhez szerelvénycsomagot biztosítunk, mely tartalmazza a kilincset (kivitelnek megfelelő színben) a csavarokkal együtt, felületkezelt termékek esetén a vasalattakaró műanyagokat, valamint a vásárlói tájékoztatót és a szállítói megfelelőségi nyilatkozatot. A bejárati ajtókhoz tartozó kulcs a tok oldalán kerül elhelyezésre.
  • A beltéri ajtók kétféle tokszerkezettel készülhetnek. Fix 12 cm-es és utólagosan szerelhető állítható tokkal. Szerkezetileg lehetnek üvegezhető, félig üvegezhető vagy tömör betétesek. Az üvegezhető szerkezetek esetében üvegbeszegező léc kerül a termékben elhelyezésre. Minden termékhez szerelvénycsomagot biztosítunk, mely tartalmazza a kilincset (kivitelnek megfelelő színben) a csavarokkal együtt, valamint a vásárlói tájékoztatót és a szállítói megfelelőségi nyilatkozatot. A beltéri ajtókhoz tartozó kulcs a tok tetején kerül elhelyezésre.
X

Right Click

No right click